Headerbild

CoreIT Racet 2016

Husums IF Skidor arrangerar CoreIT Racet 2016, söndag den 31/1 på Degersjön i Husum.

 

CoreIT sponsrar tävlingen med 2st surfplattor som lottas ut bland tävlingsklasserna (de med tidtagning, ej öppen klass). 1st surfplatta lottas ut bland damerna samt 1st bland herrarna. Utlottningen sker efter avslutad tävling och för att ta del av priset måste vinnaren finnas kvar på anläggningen för att hämta priset på prispallen. Vinnaren kommer att fotograferas och kan komma att användas i marknadsföring på internet via CoreIT.

Modell av surfplattor som lottas ut:

 

Tävlingen genomförs i fri stil med dubbelklasser och intervallstart.

 

INBJUDAN

PM

Spårkartor

Startlistor (uppdaterad 30/1 00:25)

Resultat

 

På grund av det rådande väderläget tvingas vi att stryka den tänkta starten via sjön, det innebär att sträckorna blir cirka 600 meter kortare än vad som var planerat. Vi beklagar givetvis detta men måste förhålla oss till regn, plusgrader och brist på natursnö. Banorna kommer att vara identiska med Husumskidan för de som deltog i den tävlingen på lördag.

 

Konstsnö är preparerad med bredd på 3-6 meter samt snödjup om 20-80cm runt med den lagda sträckan.

 

Varmt välkomna!

 

Förtydligande om ICA samt Folksam Cup:

CoreIT Racet är uttagningsgrundande till Ångermanlands (ÅSF) distriktslag för såväl ICA som Folksam Cup efter beslut av ÅSF längdkommitté, detta då den ersätter Höga Kusten Skidan som ställdes in på grund av snöbrist. Detsamma gäller ICA Kvantum Racet som Sollefteå Skidor IF arrangerar den 24/1, den tävlingen ersätter Graningecrossen.

Adress

Husums IF SK - Skidor Utås 100 896 91 Husum

Kontakt

E-post: info@husumskidor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

SPONSORER 2022-2023