Headerbild

Konstsnöanläggning

Under denna rubrik kommer vi löpande att publicera information om status gällande konstsnöanläggningen på Degersjöns friluftsområde.

 

Säsongen 2014/15 var första säsongen med konstsnö på Degersjöns friluftsområde och efter mycket arbete hölls två olika spår på 1,4km respektive 1,7km öppna ända fram till andra veckan i April 2015. 

Säsongen 2015/16 lyckades vi återigen med bedriften att snölägga Degersjöns friluftsområde, efter mycket arbete hölls två olika spår öppen även denna säsong, dock med en liten annan dragning än under 2014/15.

Vi tackar för alla lovord vi fått för spåren under dessa två säsonger, vi hoppas samtidigt att ni stödjer vår verksamhet och strävan att erbjuda bra skidåkning på Degersjön genom att teckna medlemsskap samt lämna frivilligt spårbidrag via Swish (se nedan).

Arbete och planering pågår för fullt för att vi även under denna säsong skall lyckas producera och anlägga konstsnö på Degersjön, projektet är dock förknippat med stora kostnader. Under de två säsongerna som vi anlagt konstsnö har projektet kostat Husums IF Skidor drygt 400.000:-. Vi vill gärna erbjuda goda förutsättningar för skidåkning på Degersjöns friluftsområde men för att lyckas med det måste vi få in mer pengar till att bedriva snöprojktet, alla bidrag tas tacksam emot!

 Frivillig spårpeng kan lämnas via Swish till konto = 123 089 85 85

Tack på förhand!

Adress

Husums IF SK - Skidor Utås 100 896 91 Husum

Kontakt

E-post: info@husumskidor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

SPONSORER 2023-2024