Headerbild

Kategorier

CoreIT Racet 2022 - en solskenshistoria!

2022-03-20 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

I ett fantastiskt väder så genomfördes årets upplaga av CoreIT Racet. Fina prestationer i spåren och glada och spralliga människor längst spåren. Med andra ord en succé!

Ja solen sken som aldrig för över spåren i Degersjön, som trots det höll ihop riktigt bra. De drygt 150 anmälda till CoreIT Racet gjorde alla fina prestationer och glädje den månghövdade skaran av ledare och publik. Till det så fick vi en fartfylld avslutning i den efterföljande finalen i Sprintcupen som genomfördes i form av stafett. Vallningen av skidor utgjorde ett mindre problem denna dag och gav besökarna gott om tid att heja, fika och äta något gott i mattältet och hamburgeriet som var mycket uppskattat.

IFör er som är nyfiken på resultat hittar det via sidan CoreIT Racet. Här nedanför hittar ni en massa härliga bilder från dagen!

Vi tackar alla deltagare, besökare och funktionärer för fantastiska dagar!

Nu laddar vi om batterierna för nästa helg och säsongsavslutningen här i Örnsköldsviks i form av Höga Kusten skitour. Det kommer att bli en härlig skidhelg med 4 lopp på 3 dagar i Husum, Vårby, Bjästa och avslutningen på Skyttis! 

Tack än en gång!

CoreITracet2022_EM18.jpg

CoreITracet2022_EM24.jpg

CoreITracet2022_EM06.jpg

Vinnarna av surfplattorna från vår huvudsponsor CoreIT, Alma Näsström 

Adress

Husums IF SK - Skidor Utås 100 896 91 Husum

Kontakt

E-post: info@husumskidor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

SPONSORER 2023-2024