Headerbild

Kategorier

Operation Snösäkra Degersjön!

2016-11-14 i Allmänt

Husums IF Skidor startar nu Operation Snösäkra Degersjön! Aktiviteten vänder sig till dig och mig som privatperson, vi kan nu vara med och påverka framtiden för Degersjöns friluftsområde som framtida vinterlandskap!

Operation Snösäkra Degersjön! avser att rädda Degersjöns friluftsområde som ett framtida vinterlandskap!

Klicka på denna länk för att läsa dokumentet för Operation Snösäkra Degersjön!

Husums IF Skidor sköter driften av Degersjöns friluftsområde under såväl sommmar som vinter, de senaste vintrarna har den naturliga snömängden varit väldigt begränsad, klubben startade ett projekt med konstsnö säsongen 2014/15, vilket förlängdes över säsongen 2015/16.

Konstsnöprojektet har varit otroligt positivt för området och vi har kunnat erbjuda längdskidspår från slutet av december till slutet av april, trots den begränsade mängden natursnö under dessa år, spåren har använts flitigt av skolor, allmänhet, prova på för nyanlända, skidskolor för barn och vuxna samt givetvis klubbens egna medlemmar.

Det enda negativa med projektet är att det är en tung ekonomisk börda för klubben att driva det, under de två säsonger som vi hållt satsningen igång har det kostat klubben cirka 400.000:- och då har vi inte räknat in värdet av all sponsring som vi fått av generösa företagare under perioden.

Inom Husums IF Skidor sprudlar arbetslusten och förhoppningarna om att få jobba med konstsnö och erbjuda allmänheten samt våra egna medlemmar samma fina möjligheter som vi haft sedan 2014, utmaningen för oss är att få ekonomin att räcka till, därför ber vi er nu om hjälp!

Hjälp oss att hjälpa er att erbjuda fantastiska skidspår även denna säsong på Degersjöns friluftsområde, deltag i Operation Snösäkra Degersjön!

 

Skänk pengar enligt nedan, fina priser lottas ut bland alla gåvor (läs mer i dokumentet "Operation Snösäkra Degersjön!", klicka på länken ovan).

Snöflinga = 250:-

Snöstjärna = 500:-

Snöängel = 1000:- eller mer (valfritt)

Pengarna sätts in på Bankgiro 5222-5406 eller Swish 123 089 8585, ange gåva, namn och telefonnummer (som vi kan nå er på i händelse av vinst på våra utlottningar), ange även om ni vill skänka anonymt och ej vill anslås på vår hemsida och klubblokal.

 

Följ utvecklingen av Operation Snösäkra Degersjön!

Adress

Husums IF SK - Skidor Utås 100 896 91 Husum

Kontakt

E-post: info@husumskidor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

SPONSORER 2023-2024