Headerbild

Konstsnötillverkning 2016/17

2016-11-10 i Allmänt

Vi får frågor om vår konstsnötillverkning inför 2016/17 samt när vi planerar att starta anläggningen och när spår kan vara klara på anläggningen. Nedan följer lite information.

Nu när vintern "anlänt" med snö och kyla får klubben frågor om när skidspåren blir klara samt varför vi inte påbörjat tillverkning av konstsnö nu när det är kallt.

Vi hoppas givetvis kunna ha skidspår klara så fort det bara går, dock kan vi tyvärr ej starta konstsnöanläggningen ännu, det beror på två orsaker. Dels håller vi på att bygga ut anläggningen med rör för trycksatt vatten till höjderna vid "viadukten på toppen", detta projekt är snart färdigställt tack vare värdefulla ideella insatser från några föräldrar och ledare, stort tack för detta!

För det andra, som vi har lite svårare att själva påverka så har vi ej fått el ansluten från Vattenfall ännu, vi har beställt och hoppas på snar leverans. Den el som finns "dagligdags" på anläggningen är dels för "klen" samt att den är kommunalt betald och får ej användas till att tillverka konstsnön.

Vi jobbar för att komma igång så fort som möjligt och kommer att fortsätta hålla er uppdaterade under sektionen för "Konstsnöanläggning".

Titta gärna in på "Operation Snösäkra Degersjön!".

Adress

Husums IF SK - Skidor Utås 100 896 91 Husum

Kontakt

E-post: info@husumskidor.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

SPONSORER 2022-2023